Bukmacherzy
Opinie i rozmowy dotyczące bukmacherów.
Fortuna - opinie
Odpowiedz-
Skorzystałem z promocji 100 zł. Bez ryzyka u bukmachera fortuna.przegrałem i oddali mi 108.bałem się ze utopił kasę ale bukmacher okazał się uczciwy.
-
wielka ściema z tym bonusem! najpierw trzeba zagrac za 1600zł żeby dostać 400zł.....Naciągacze!!!!!
Najpierw przeczytajcie regulamin ewentualnie kontakt z konsultantem!!!
Wcale nie ma 100zł bonusa do 400zł!!!!!!!! Daja 400zł jak zagra sie za 1600zł.....NIE DAJCIE SIE NACIĄGAĆ!!!!
BO TO JEST 25%!!!!!!!!!!!!! -
Łukasz, rozwiń temat i opisz swój problem z tym bukmacherem. Anonimowe opinie bez słowa uzasadnienia nie są wiarygodne.
-
Na różnych grywałem. Ale tak wadliwego jak Fortuna to nigdy niewidziałem, co weekend mają, jakieś błędy, awarie etc..Naprawdę szkoda waszych nerwów.
-
Nie mogę pochwalić Fortuny bo działają na jakiś lipnych serwerach bo między godz 19 a 21 nie idzie się zalogować
-
Brednie piszecie. Bonus jest czytamy ze zrozumieniem. Zakład bez ryzyka 100zł jest zwracany całkowicie (trzeba postawić trochę więcej bodajrze 108zł) bo nie oddaja podatku.Bonus startowy też jest trzeba poczytac ( wystarczy zrobić obrót )w przeciwieństwie do konkurencji tu taka firma na S... złodziejska. Wystarczy zrobic obrót i liczą sie wszystkie kupony trafne i nietrafne. kilka razy dostałem zakład pechowiec : 50 zł bez ryzyka. Live działa płynnie w preciwieństwie do zamulonego w T... każdy zna tą firmę.
Kursy zdarzeń także o wiele wyższe niż u konkurencji.To co się tak spinacie pustakiPolecam Fortunę
-
Nie ma to jak inteligentnie zagaić rozmowę Rafał. :D
Akurat w firmie na S bonus startowy dostałem bez problemu.
W fortunie na plus to, że lubię ich interfejs apki, albo już się przyzwyczaiłem po prostu. Natomiast wyraźnie mniej dyscyplin do obstawiania niż w tej firmie na S :P A lubię postawić testowo np. jakieś szachy czy snookera czasami dla rozrywki. -
Nie polecam ,oszukują na wiele sposobów, obsługa klienta amatorska na niskim poziomie. Wstawiają lipne meczyki, których wyników nie da się zweryfikować. Zdarza się też gra z bootami z którymi nie można wygrać.
-
Jeden z najgorszych bukmacherów. Obsługa klienta na niskim poziomie. Niskie kursy i jest problem z wypłatą własnych pieniędzy. Wstawiają dużo mało znaczących meczy których nie można zweryfikować i nie da się sprawdzić wyniku końcowego, ponieważ nie ma tych meczy w żadnym serwisie typu FlashScore, SofaScore itp. Wygląda to tak jakby wstawiali wirtualne mecze i gra się z bootami ,i być może tak jest. Zresztą inni bukmacherzy stosują te same praktyki i stąd mają duże pieniądze. To jest hazard i każdy musi sam podjąć decyzję czy warto w to wchodzić i stawiać trudno zarobione pieniądze.
-
Ostrzeżenie dla grających, nigdy nie obstawiajcie spotkań, meczy których nie ma w serwisach z wynikami np. Flashscore ,Livescore ,SofaScore itp. Postawiłem sporo pieniędzy na jakieś spotkanie 4-ligowe,oczywiscie przegrałem, ale nie mogłem nawet sprawdzić wyniku po zakończeniu spotkania. Reklamując kupon dowiedziałem się że oni nie są od podawania wyników i została mi tylko wiara w uczciwość rozliczających kupony.
-
Zgadzam się z opinią Pawła. Jakiś czas gram przez Internet i jest duży problem ze sprawdzeniem wyników zakończonych spotkań. Na swojej stronie Fortuna ma zakładkę z wynikami ale podają tylko 1/10 wyników spotkań a gdzie reszta. Kontaktując się z BOK dostałem odpowiedz aby sprawdzać wyniki na własną rękę. Tak więc pozostaje tylko wiara w uczciwość i nieomylność osób sprawdzających wyniki.
-
Witam
Uważam że Fortuna to jeden z najgorszych bukmacherów na polskim rynku. Cały czas obniża swój poziom, oferuje bardzo niskie kursy, do tego blokuje prawie wszystkie spotkania 5 min. przed zakończeniem a ich BOK jest do niczego. Reklamując w BOK czas rozstrzygnięcia wygranego kuponu odpisują takie brednie i dyrdymały że mają na to czas 72 godz. Zaś w przypadku identycznego lecz przegranego kuponu jest on rozstrzygnięty z prędkością światła. Grając przez Internet na kuponie solo nie jest podawany wynik zakończonego spotkania i niekiedy bywa tak że znalezienie wyniku w sieci graniczy z cudem. Dzwoniąc do BOK informują że oni nie są od podawania wyników a na ich stronie w zakładce z wynikami podają tylko 1/10 wyników spotkań i zostaje tylko wiara w uczciwość i nieomylność osób sprawdzających wyniki. Wynika z tego że fortuna ma gdzieś graczy, zatrudnia nieodpowiednich ludzi w BOK i jeszcze nie zdaje sobie sprawy że dzięki graczom inwestującym pieniądze w niej jeszcze istnieje. -
Myślę, ze to solidny bukmacher, aczkolwiek ma swoje wady. strona może nie działać zbyt szybko na słabszych łączach. Oferta zdarzeń często pozostawia wiele do życzenia.
-
Ładna, czytelna i płynnie działająca strona. I to wszystko po stronie pozytywów. Poza tym dno pod każdym nieomal względem. Kursy tragiczne, jedna linia na bramki w zdecydowanej większości meczów, zatem gracz polujący na bramkowe valuebety nie ma zupełnie czego szukać na tym beznadziejnym bukmacherze tym bardziej, że jak już wspomniałem kursy obowiązkowo najniższe z możliwych. Fajnie to widać np. na końcówkach spotkań gdzie fortuna daje kursy rzędu 2.5 gdzie wszędzie jest już 3.5...A nie będę się już nad nimi pastwić cieniutki bukmacher jednak z tajemniczych przyczyn nieustannie forowany na wysokie pozycje w różnego rodzaju rankingach. I te ich bonusy po 10 zł jak zagrasz za 300. Naprawdę szkoda na nich czasu.
-
Fortuna od jakiegoś czasu jest jednym z gorszych bukmacherów, rozlicza użytkowników po wygranym kuponie dość długo... Myślę, że warto próbować sił u innych, Fortuna już swoje zarobiła!
-
czy byłby to dobry bukmacher dla początkującego??
-
Promocja na KSW 53
Postaw w sobotę dowolny kupon z min. 1 zdarzeniem z KSW, za min. 40 zł a otrzymasz gwarantowany bonus w wysokości 20 zł
-
Fortuna to najgorszy bubel... ciągle awarie co weekend, gdzie nie można obstawić normalnie zakładów, tylko online. A jak obstawisz online i okaże się, ze to wygrany zakład to anulują go nie oddając ci nawet kwoty za która obstawiasz ! Istne złodziejstwo!
-
Promo na kolejne KSW:
W sobotę wszystkim, którzy zdecydują się dodać do swojego kuponu prematch dowolne zdarzenie związane z KSW 55 dajemy bonus 30 zł, w przypadku przegranej. Sprawdź szczegóły promocji.
Zasady promocji:
Oferta: prematch
Kupony: SOLO, AKO, MAXIKOMBI
Kanały: strona www, aplikacja mobilna i punkty przyjmowania zakładów
Data: 10.10.2020
Stawka : minimum 60 zł brutto
Nagroda: 30 zł w punktach FKP
Warunek: w dniu promocji postaw kupon prematch za min. 60 zł, zawierający min. 1 zdarzenie związane z galą KSW 55, a w przypadku przegranej otrzymasz gwarantowany bonus 30 zł w punktach FKP
Promocja dotyczy zakładów rozstrzygniętych do 12.10.2020 do godz. 09:00
Bonus zostanie przypisany do iKont graczy w dniu 12.10.2020 do godz. 23:59
-
Korzystałem z kilku zagranicznych, ale po tym, jak pazerny pis wyciął zagraniczną konkurencje na polskim rynku zostały same miernoty, a wśród nich wyróżnia się fortuna; mało przyjazna strona, błędy w statystykach, ciągłe awarie, słaby kontakt z obsługą , nie księgują wpłat na konto i trzeba się użerać; totalne dno.
Zaloguj się aby napisać post.